Der sker noget i Silkeborg i august og september
Automania Silkeborg Automobilfestival får byen til at summe af bilmotorer den sidste weekend i august fra fredag den 23. til om med søndag den 25. august.

Yeti -adventure -challenge _1.jgp

Yeti Adventure Challenge den 5. - 8. september 2019
Det er navnet på Danmarks mest ufordrende ekstremrace, hvor deltagerne løber, cykler, sejler, svømmer, rapeller og klatrer sig gennem det vildeste holdløb. Der startes med en prolog i aftentimerne fredag. Om natten starter de første hold fra Yeti/Nordisk-torvet på Papirfabrikken og kæmoer sig gennem ruten, hvor deltagerne testes til det maximale. Der er 3 forskellige distancer og alle hold kommer i mål på Papirfabrikken.

Link til Yeti adventure challenge

Dtc

DTC Race FDM JyllandsRingen fredag, lørdag og søndag
 den 6.-8. september

Det spiller rigtig godt sammen med Automania at vi også kan præsentere de moderne sportsvogne og racerbiler i samme weekend. Her kan man møde Danmarks ypperste racerkørere som Jan Magnussen, John Nielsen og Peter Elgaard i deres svulmende racere.

Larslilholt

Lars Lilholt band i Indelukket fredag den 30. august 2019
Det er efterhånden også blevet en tradition at De Lyse Nætters Orkester, som Lars Lilholt Band også kaldes, spiller på friluftsscenen i Indelukket, så her bliver der også gang i den. Der plejer at være totalt udsolgt til denne koncert og det bliver der nok også i år, for det er et af Danmarks mest populære koncertorkestre. Så kan vi jo også være stolte af, at de kommer fra egnen.

Triathlon3

Triatlon ved Østre Søbad lørdag og søndag
 den 24. og 25. august 2019
Danmarks smukkeste triathlonløb afvikles med Østre Søbad som base  med deltagelse af Danmarks fremmeste udøvere. Det er Silkeborg Motion_Tri Klub der står bag arrangementet, der også efterhånden er blevet en tradition på denne sidste august-søndag.